7.7.05

Εξαιρετικώς σημαντική ανακοίνωσις

(may I have your attention please...) Μετά το θέμα που προέκυψε με το εμφιαλωμένο νερό Ζαγόρι, παρτίδα του οποίου αποσύρεται λόγω δυσοσμίας και με δεδομένο ότι τούτο 'δω το blog για λόγους που δεν είναι της παρούσης έχει μια αναφορά στο υδάτινο στοιχείο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:
- Αντί μπουκαλιών το νερό μας προσφέρεται με τις χούφτες, σε περιπτώσεις δε κιμπαροσύνης με μεταλικούς κουβάδες. Καταργήσαμε τα ποτήρια διότι πολλοί εμεράκλωναν με τους προτεινόμενους ήχους και ξεπαραδιαζόμασταν να τα αντικαθιστούμε. - Για λόγους αρχής, μέσης και ταχυδρομικού τέλους δεν υποκύψαμε στο βολικό πειρασμό των πλαστικών ποτηριών. - Η εμφιάλωσις των παλαιοτέρων εκροών της πηγής γίνεται σε γυάλινα μπουκάλια βότκας τα οποία λόγω του εναπομείναντος οινοπνεύματος είναι επαρκώς απολυμασμένα και αναδύουν μια ελαφρά οσμή αποσταγμένης σίκαλης, αντιληπτής μόνο σε ευαίσθητους ρινικούς αποτέτοιους. - Το ίδιο νερό χρησιμοποιείται και για τις ελάχιστες περιπτώσεις που κερνάμε καφέ, λουκούμι ή μελιτζανάκι (μη βιάζεστε όλα θα γίνουν). - Του τα 'παμε του Ζαγοράκη δεν μας άκουγε.
Ευχαριστούμε δια την ευγενής σας (no typos here) εμπιστοσύνη και θα θέλαμε να ξαναεπαναλάβουμε άλλη μια δεύτερη φορά ότι νερό προσφέρουμε, αν ξεδιψάτε ή όχι είναι αλλουνούνανε παπά καλιμαύχι, μη μου αλλάζετε τώρα θέμα κάνει και βηχαλάκια το adsl...

Δεν υπάρχουν σχόλια: