1.5.09

Ανωνύμου του χοίρου

(γκρόινγκ)

Αμάν πια λύσσα κακιά. Το Σάββατο ήταν "γρίπη των χοίρων" αλλά μετά από δυο μέρες το καλοσκέφτηκαν σε έναν οργανισμό από τους οχτακόσιους του ΟΗΕ (εκεί να δεις Δημόσιο φορ έβερ που πέφτει) και πρότειναν να τη λέμε "βορειοαμερικανική γρίπη". Βέβαια, μην τυχόν παρεξηγηθούν τα γουρούνια, σταματήσουν να κυλιούνται στις λάσπες, κηρύξουν καμία απεργία και ξεμείνει ο πλανήτης από μπέικον. Οχι, σου λέει η Ε.Ε., να την πούμε "Νέα γρίπη", όπως λέμε "νέο ξεκίνημα". Κόντρα ρελάνς ο κύριος από το βάθος της αίθουσας, "να την επούμε γρίπη τύπου Α", έχουν μουρλαθεί οι εφημερίδες και κάθε μέρα αλλάζουν το όνομα στη γρίπη, μας έφαγε η πολιτική ορθότητα και τελειώνουν και τα μυξομάντηλα.

Αύριο θα βγει κανένας άλλος οργανισμός, την ύπαρξη του οποίου βεβαίως αγνοούσαν άπαντες (πλην εκείνων που πληρώνονται από δαύτον) θα προτείνουν κανένα ξενέρωτο τύπου "μεξικανική γρίπη" και δεν την λες "γρίπη σομπρέρο", "γρίπη τεκίλα" να τελειώσουμε με αυτό τον μπελά;

Ο οποίος μπελάς, δέκα φουκαράδες ξαπόστειλε στον άλλο κόσμο, κατά τους WHO (καλά, αυτοί δεν ήταν συγκρότημα; πότε τους αγόρασαν τα Ηνωμένα Εθνη;), μαλακίες κατσαρές καμιά 12αριά το διήμερο από τροχαία μαγκώνει ο Χάρος στα μέρη μας και δεν κουνάμε βλέφαρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: