25.2.08

Ανώνυμες καταγγελίες

(ας κλείσει κάποιος τον ανεμιστήρα και το ρεγουλαδόρο)

Η ανωνυμία είναι η πεμπτουσία του ολοκληρωτικού συστήματος που παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα. Μόνο οι ύποπτοι και οι αντιφρονούντες έχουν όνομα και επώνυμο σε ένα σύστημα πλήρους ελέγχου, οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται καν αριθμό ταυτότητας για να τους ξεχωρίζεις είναι η ήσυχη πλέμπα, ο παχύς πολτός πάνω στον οποίο αρμενίζει η γαλέρα της απολυταρχίας.

Ελευθερία του λόγου δεν είναι να πω πως ο αγαπητός Παπάροβιτς της Ευγενίας και του Ιωακείμ που είναι υφυπουργός Ανάπτυξης τα παίρνει από το τάδε ιδιωτικό μαγαζί. Ελευθερία του λόγου είναι να υποπέσει αυτό το γεγονός στην αντίληψή μου, να έχω και τις αποδείξεις ατράνταχτες και παντελονάτες και αφού βεβαιωθώ πως τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται (και όχι όπως θελω να φαίνονται) να τις μοστράρω φόρα παρτίδα να γίνει της πουτάνας. Να βλέπεις με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια - περίπου...

Ασχετο, αλλά όχι και τόσο άσχετο: Ενώ όλα όσα γράφονται στις εφημερίδες δεν θεωρούνται θέσφατα, ό,τι γράφεται στο Δίκτυο θεωρείται πως ισχύει πάει και τελείωσε. Αυτό τώρα το λες ελευθερία λόγου και έκφρασης; Παπάρια είναι. Α και κάτι άλλο. Ασχέτως της άποψης που έχω για το άθλιο press-gr, ο Ανδρέας Καψαμπέλης δεν είναι εκβιαστής. Το τι είναι ο καθένας ποινικά σε αυτό τον τόπο το αποφασίζουν τα δικαστήρια, μας αρέσει δεν μας αρέσει... Ξηγημένα πράγματα...

5 σχόλια:

NickTheCreek είπε...

κανονικά τώρα ο ανώνυμος πάει φιρί φιρί για σβήσιμο μόνο για την απρεπέστατη χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων. Αλλά πες μου τώρα, διαβάζεις στην πρώτη αράδα κιόλας "complaint mas be the gyro makes the world"... Σχεδόν ποιητικό δεν είναι, άσε που μόνο ένας ανώνυμος θα μπορούσε να σχολιάσει ένα σημείωμα για ανώνυμες καταγγελίες, χε...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
ΑΛΙΒΕΡΙ 05-09-2008 Ι.Ε.Κ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Διεύθυνση: Γυμνάσιο Αλιβερίου Τ.Κ.: 345 00 Δήμος: Αλιβέρι Τηλ.: 22230-23939
Email: grammateia@iek-aliver.eyv.sch.gr
Website: http://iek-aliver.eyv.sch.gr
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ –ΓΙΑ Ο.Ε.Ε.Κ- ΙΔΕΚΕ- ΚΕΚ- ΟΑΕΔ-ΕΚΕΠΙΣ.
Καταγγέλλουμε τον Ο.Ε.Ε.Κ Οργανισμό επαγγελματικής κατάρτισης με τα 125 δημόσια ΙΕΚ, Για τους κάτωθι λόγους.
1.Δεν πληρώνει τους εκπαιδευτές εδώ και τρία έτη.Αποδείξεις. απλό παραδειγμα.το δημόσιο ιεκ Θεσσαλονίκης 1 και 2, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, έχουν να πληρώσουν εδώ και τρία έτη ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.
2.Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ προσλαμβάνουν ως εκπαιδευτές κυρίως δημόσιους υπαλλήλους(αυτοί δεν απαιτούν να πληρωθούν κανονικά, έχουν τον σίγουρο μισθό)
Παράδειγμα καραμανιδου δημόσιο ιεκ Θεσσαλονίκης 1, δημόσιος υπάλληλος σε ΤΕΕ.
3.Οι εκπαιδευτές που επιλέγονται δεν έχουν και προσόντα και γνώσεις, ιδίως σε νέες Τεχνολογιες.Πληρη αναξιοκρατία. αδιαφάνεια, διαφθορά. Πρώην δημόσιος υπάλληλος σε ΕΛΤΑ συνταξιούχος ΓΚΟΓΚΟΣ διδάσκει σε δημόσια ιεκ Σινδου, Θεσσαλονίκης 1.
4.Η τακτική της πρόσληψης δημοσίων υπάλληλων και συνταξιούχων δημόσιων υπαλλήλων, μέσα από κομματικά διαπλεκομενα αδιαφανη πλαίσια.,
δημιουργεί ανεργία πρόσθετη σε ικανούς και νέους επιστήμονες ειδικούς σε νέες τεχνολογίας.
5.Πληρη αδιαφάνεια και μηδενική δημοσιότητα οικονομικών καταστάσεων, από τον ΟΕΕΚ.Ο οεεκ συγκεντρώνει μερικά δισεκατομμύρια από δίδακτρα σπουδαστών, από κοινοτικά κονδύλια, αλλά μεταξύ άλλων και δεν πληρώνει εκπαιδευτές. δεν δημοσιεύει ισολογισμούς, απογραφές, δεν εφαρμόζει διαχειριστική επάρκεια, δεν γνωρίζει κανείς τα ταμειακά διαθέσιμα, τις υποχρεώσεις, και γενικά την ακριβή οικονομική κατάσταση. Εχει υποχρέωση ο οεεκ να δημοσιοποιεί όλα τα οικονομικά στοιχεία, διότι διαχειρίζεται δημόσιο χρημα.απο 125 δημόσια ιεκ , συγκεντρώνει δισεκατομμύρια εύρο.Ίσως πρέπει να κλιθεί ο κ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ που γνωρίζει πολύ καλά από επιχειρήσεις, να διαχειρισθεί τα περιουσιακά στοιχεία του οεεκ.
ΑΚΡΙΒΩΣ Ι ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ ΙΔΕΚΕ ΜΕ ΤΑ Κ.Ε.Ε , ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
http://gmargari.wordpress.com/contact/
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3658
http://69100.blogspot.com/2008/01/blog-post_3217.html
http://openitnow.blogspot.com/2008/04/30.html
http://www.iek-01.com/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=34&forum=7
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3677 - http://www.aei-tei.gr/987.html
http://apsemod.blogspot.com/2008/01/2007-2013.html
http://newinka.wordpress.com/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ/
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3548
http://news.pathfinder.gr/world/eu/458068.html
http://www.kentri.gr/1/post-383.html
Επειδή όλοι οι ως άνω φορείς(ΟΕΕΚ-ΟΑΕΔ-ΙΔΕΚΕ) διαχειρίζονται σχεδόν 100% κοινοτικά κονδύλια, μέσα από αδιαφάνεια –διαφθορά-πλαστά και εικονικά τιμολόγια, πλαστές μισθοδοτικές καταστάσεις, εικονικές πληρωμές με δήθεν δίγραμμες επιταγές, και που ελέγχονται μόνο από ευρωπαϊκή επιτροπή, η οποία και γνωρίζει και καλύπτει όλες τις παρανομίες με αντάλλαγμα τις σχετικές καταθέσεις ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ σε παράκτιες εταιρειες.ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Ο μηχανισμός λειτουργεί ως εξής.
Όταν οι φορείς του ΟΕΕΚ, ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ, ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΕΚΕΠΙΣ, και άλλων, συγκεντρώνουν ολα τα ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, τα οποια τα υποβάλουν και τα ενσωματώνουν στα περίφημα ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ, εκεί δικαιολογούν και κάποια δισεκατομμύρια εύρο, ότι δήθεν έχουν πληρώσει.
Δηλαδή εμφανίζουν στις καταστάσεις πληρωμές π.χ 150.000,00 ευρο, αλλά στην ουσία έχουν πληρώσει 60.000,00 ευρο.Τα 90.000,00 ευρο είναι εικονικά και πλαστά τιμολόγια και μισθοδοσίες..ΤΑ 90.000,00 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Έλεγχος δεν ασκείτε από καμία αρχή δημόσια πλην τον αυτοέλεγχο που κάνει όλο αυτό το κύκλωμα-συμμορία, που απαρτίζεται από τα στελέχη των διαχειριστικών αρχών, και αρχών πληρωμής, Ελλάδος σε πλήρη συνεργασία και υποστήριξη από τα αντίστοιχα στελέχη της ευρωπαϊκής επιτροπής, όπως γενική διεύθυνση απασχόλησης, κ Κιντζελε, κύριος Σπιλντα, και αλλοι.Αυτο λοιπόν το κύκλωμα και με την επίσημη βούλα της ευρωπαϊκής επιτροπής κάνει ότι θέλει.
Πληρώνει εκπαιδευτές σε όλα τα προγράμματα ΙΔΕΚΕ, ΟΑΕΔ, ΟΕΕΚ,
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, προσλαμβάνει οποίον θέλει, καταθέτει σε λογαριασμούς στελεχών που υπογράφουν την ανάληψη όλων αυτών των δισεκατομμυρίων ευρο, σε οφ σορ εταιρείες, και σε ελβετικές τράπεζες, χρήματα που προέρχονται από τον
ευρωπαίο φορολογούμενο αφελή πολιτη.Ο ΟΑΕΔ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ Ο ΟΕΕΚ
Η δήθεν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ που διαφημίζεται, είναι
μια καταστρατηγημένη διαδικασία για να θολώσουν τα νερα.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΡΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ 1159,1260 Ν 2860/2000, ΑΠΟΦ Αθήνα, 01 Φεβρουαρίου 2008
Αρ. Πρωτ. 4670/ΕΥΣ 551Ν Ν. 3614/2007, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΠΙΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Σε δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά στοιχεία αυτού του κυκλώματος με πρώτο τον κ Τσουτσοπλιδη Γεν Γραμμ Κοινοτικών Πόρων Υπουργείο Εργασίας, και δεύτερο τον κ Κιντζελε στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Τσουτσοπλιδης και Κιντζελε εχουν μεριδιο ακινητων από ΒΑΤΟΠΕΔΙ-Κ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
Ο Πρόεδρος Κόρινθος 4-9-2008
Σωτήριος Λακαμαδιπος