12.11.06

Η λογική πήγε για τσιγάρα (παρτ γου)

(τι το θέλω αφού με πειράζει)

Και αφού βρέθηκα για άλλη μια φορά στο «Βήμα» ξαναπήγα στη στήλη των Νέων Εποχών και έπεσα πάλι στον ογκόλιθο Γιάννη Μαρίνο που δεν παρακολουθώ επακριβώς τι θέλει να πει, θα φταίει που τον έχω πάρει από στραβό μάτι τον άνθρωπο. Κάτι λέει για τον αντιρατσισμό, μπλέκεται μετά η αγάπη προς την εθνική ομογένεια («αννταμπά!» αναφώνησε η μαϊμού που ήταν απορροφημένη, έλυνε σουντόκου) και καταλήγει «Και ποιος επιτέλους αρμόδιος θα επέμβει στη διαπαιδαγώγηση μεγάλων και μικρών από τα ασύδοτα ριάλιτι σόου και γενικά την εκπόρνευση μεγάλων και μικρών από την εκτός ελέγχου τηλεόραση και τον ανεξέλεγκτο νέο Μεγάλο Αδελφό, το Internet;»

Δεν το συζητώ, για να κλείσεις τη ρημαδοτηλεόραση πρέπει να σου βαρέσει την πόρτα ο εισαγγελέας, μονάχος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Ηταν και αυτό το «ανεξέλεγκτο» για το Δίκτυο που κοτσάρησε ο μέγιστος στο φινάλε έδεσε το κυδωνάκι (άσχετο, δοκίμασέ το με καρύδι θα με θυμηθείς), το βλέπω το πράμα να μου σκάνε σπίτι οι φρουροί του έθνους από την adsl πόρτα και δεν θα ‘χω πού να τους βολέψω τους ανθρώπους. Αυτά διάβαζα στη μαϊμού και της ήρθε μια σκοτοδίνη άλλο πράγμα, ούτε το σουντόκου δεν πρόλαβε να λύσει. Ρε δεν πας καλά σου λέω.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Η αγάπη προς την πατρίδα και ο σεβασμός προς την εθνική ομογένεια, τη γλώσσα μας, προς παραδόσεις, οικογένεια, φυσιολογικό έρωτα, εργατικότητα, εντιμότητα, προσήλωση στη νομιμότητα, ευγενή άμιλλα, αξιοκρατία, θρησκευτική πίστη, καλή πίστη στις συναλλαγές, σεβασμό της προσωπικότητας του άλλου, πολιτισμένη συμπεριφορά, αποφυγή της χυδαιότητας και της βωμολοχίας, προστασία των ανηλίκων από πρόωρους πειρασμούς και εξαρτησιακούς εθισμούς (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά) έχουν καταστεί πια αντικείμενο χλεύης και συστηματικά υπονομεύονται, χωρίς πια υγιείς αντιδράσεις, κυρίως από εκείνους που ασκούν την εξουσία και οφείλουν να εφαρμόζουν τους ισχύοντες κανόνες πρόληψης και καταστολής των παραβάσεων."

Κικιρίκουουουου!

Mh Xeirotera είπε...

Nick tous adikeis tus ethnosotires dioti exun dikeo. Poly dikeo. Prin apo to internet ke ta alla satanika, hmaste ena tetimimeno ke kathagiasmeno ethnos. Afu ta vradia, opos mu exei pei o pappous mu me to parasimo, den xriazotane epipleon fotismos, eparkusan ta fotostefana ton anthropon. Tora omos...