9.8.06

Techno-tip για εγκλωβισμένους

(μη μου πεις πως δεν στα λέω)

Ανεβαίνεις την Κηφισίας, στο δεύτερο φανάρι της Φιλοθέης, στο ύψος του Habitat, κάνεις αριστερά. Ανεβαίνεις τη λεωφόρο που δεν θυμάμαι το όνομά της, στη δεύτερη μεγάλη διασταύρωση έχει ένα σαμαράκι που το φόραγε προϊστορικό γαϊδούρι απόγονος των βροντοσαύρων, λίγη προσοχή.

Στην πλατεία που θα συναντήσεις κάνεις δεξιά, αμέσως μπαίνεις σε μια άλλη, μεγαλύτερη πλατεία. Κάνεις σχεδόν τα 3/4 του κύκλου, αμέσως μετά το περίπτερο που θα δεις στο αριστερό σου χέρι θα κάνεις δεξιά. Στο πρώτο στενό θα μπεις δεξιά και στα 100 μέτρα περίπου θα βρεις την Παλιά Αγορά της Φιλοθέης, σιγά το νέο. Δεν ξέρω πώς και γιατί, ο τύπος που το ‘χει έχει εγκαταστήσει ένα τσαμπέ Wi-Fi να γλύφεις και τα δάχτυλά σου.

Δίνει μια ονομαστική ταχύτητα 54 Mbps, θα κάνεις τη δουλειά σου άνεταμε τα τζιτζίκια να σου σιγοντάρουν. Βαβούρα δεν έχει, ο καφές είναι από μέτριος ως αξιοπρεπής ανάλογα με τα κέφια τους, αν βρεις και εδώ πρόβλημα στο παρκάρισμα, τι να σου πω, σ’ έχουν φασκελώσει όλοι οι θεοί αντάμα, φύγε από την πόλη όσο προλαβαίνεις.

1 σχόλιο:

S G είπε...

συγγνωμη για την γκρινια αλλα το θεωρω τραγικο να ειναι αξιοσημειωτο οτι βρεθηκε ενα μερος με ανοιχτο ασυρματο δικτυο. Ακολουθωντας μια φιλη που δουλευει στα ακινητα, επισκεφτηκα καμποσες πολεις και χωρια της Καταλωνιας και της Ισπανιας. Ε λοιπον ομολογω οτι σχεδον δεν υπηρχε μερος που δεν βρηκα 5-10 ασυρματα δικτυα και τουλαχιστον 2 ανοιχτα!