22.9.05

Και μη χειρότερα...

(ποιος θυμάται το ΣΠΙΧ;) Το αμέσως προηγούμενο σημείωμα αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία ότι οι επιστήμονες που προειδοποιούν τους γονείς για τους κινδύνους που κρύβουν τα blogs για τα βλαστάρια τους έχουν χίλια δίκια, μη σου πω και δεκατρεις χιλιάδες. Και μάλιστα θα διατυπώσω αίφνης δριμύτατο κατηγορώ κατά όλων εκείνων των γονέων που όχι μόνο αφήνουν απρόστατευτα τα παιδιά τους αλλά βάζουν το Διάολο στο σπίτι τους διατηρώντας (θα πέσει φωτιά και θα μας κάψει τις οθόνες) άκουσον άκουσον οι ίδιοι blog. Δεν βλέπουν και κυρίως δεν ακούνε όλους αυτούς τους καλούς και χρηστούς
(την κοινωνία μου μέσα σήμερα για μέρα, γαμώ το φελέκι μου όλοι οι άρρωστοι και χτυπημένοι μαζί χτυπάνε)
επιστήμονες που μαζεύτηκαν στη Σαλονίκη και με προεξάρχουσα την πρόεδρο της Ελληνικής Καταναλωτικής Οργάνωσης (αυτή έχει το φοβερό ακρωνύμιο ΕΚΑΤΟ, κάποια στιγμή είχε και site, αλλά μετά συνειδητοποίησε τους κινδύνους για τη νεολαία και μάλλον το κατέβασε) Τάνια Κυριακίδη που εξήγησε τους κινδύνους που υπάρχουν για τα παιδιά που κρατάνε blog (και λογικά σκεπτόμενος και για τα παιδιά που διαβάζουν, προσθέτω). Πσστ, φιλαράκο, σε σένα το λέω, σου πω ρε, έλα πιο κοντά μωρέ μη μας ακούσουν, πω πω αδερφάκι μου δεν σκαμπάζεις, γουστάρεις να πάμε για κάνα πιτσιρίκι είναι ένα καλό blog εδώ λίγο πιο κάτω. Η είδηση υπάρχει σε link στο Μακεδονικό Πρακτορείο αλλά το΄ χει γυρίσει σε συνδρομητική υπηρεσία, οπότε θα πας ως τον manifesto για να τη διαβάσεις από εκεί, μην ξεχάσεις να γυρίσεις εδώ, σε περιμένω για το άλλο που σου 'λεγα, μη φωνάζεις γαμώ την πουτάνα μου και μας πάρει κάνα αυτί και 'χουμε τραβήγματα... Φέρε και καραμέλες γιατί μου σώθηκαν.

4 σχόλια:

J95 είπε...

Τι είναι ΣΠΙΧ;

xryc agripnia είπε...

Ετσι ειναι ....που να φανταστουν αυτοι οι κυριοι οτι απο την κουνια μερικοι(βλεπε Σπυρος ή Θ.Γουτας)βγαζουν τα παιδια τους(φτου,φτου τα μαναρια μου) στα Blogια.Μα σαν δεν ντρεπομαστεεεε!Ταξης και ηθικη!

:-)

NickTheCreek είπε...

J95: Σύλλογος Παιδεραστών ο Ιησούς Χριστός, με μότο "αφήστε τα παιδιά να 'ρθουν κοντά μας". Αμάν, εσείς οι νεότεροι έχετε πετάξει στα σκουπίδια όλες τις αρχές με τις οποίες μεγαλώσαμε εμείς οι παλαιότεροι, πώς θα πάει μπροστά ο ρημάδης ο τόπος πια :)
archive: Ετσι, έτσι, ο μακαρίτης ο Αυλωνίτης νομίζω το έλεγε και "Πνεύμα και Ηθική"

J95 είπε...

Όντως είμαστε ελεεινοί. :)