20.7.05

Μια δεύτερη γνώμη

(άντε και ένα ανεκδοτάκι) Τυπάκος υποφέρει από χρόνιους πονοκεφάλους, πάει στο γιατρό. Μετά από κάμποση ώρα πασπατέματος και αναλύσεων αίματος, ούρων κτλ ο γιατρός αποφαίνεται πως το πρόβλημα στον τυπάκο της ιστορίας οφείλεται σε μια σπάνια κατάσταση όπου τα αρχίδια (δεν θα λογοκρίνουμε τώρα τα ανέκδοτα) ασκούν πίεση (μη με ρωτάς πώς, ανέκδοτο είναι) στη σπονδυλική στήλη και το νωτιαίο μυελό με αποτέλεσμα οι πονοκέφαλοι που λέγαμε πιο πριν. Το πρόβλημα λύνεται μόνο με ευνουχισμό. Ο τυπάκος το σκέφτεται από εδώ, το σκέφτεται από εκεί τελικά αποφασίζει να κάνει την επέμβαση. Μετά από μερικές ημέρες βγαίνει από το νοσοκομείο, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες δεν αισθάνεται ότι το κεφάλι του πάει να σπάσει. Βέβαια ένιωθε πως στο χειρουργικό τραπέζι είχε αφήσει ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού του, πράγμα που του προκαλούσε μια κάποια μελαγχολία. Όμως η ανακούφιση που ένιωθε από τον βοήθησε να ξεπεράσει αυτή την κακή διάθεση. Περνώντας μπροστά από ένα κατάστημα με αντρικά ρούχα αποφασίζει να αγοράσει ένα κοστούμι. Μπαίνει μέσα, ο πωλητής ήταν ένας ηλικιωμένος άνθρωπος.
Τυπάκος: Καλημέρα σας θα ήθελα ένα νέο κοστούμι Πωλητής: (τον κόβει με το μάτι) Λοιπόν, παντελόνι νούμερο 44 Τ.: Μα αυτό είναι καταπληκτικό, πώς το βρήκατε; Π.: (γελώντας) Ε, 40 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά.
Ο δικός μας δοκιμάζει το κοστούμι, του πήγαινε κουτί.
Π.: Μήπως θέλετε και πουκάμισο; Τ.: Ε, μιας και μπήκα γιατί όχι; Π.: (τον ξανακόβει με το μάτι, του δίνει ένα πουκάμισο): Νομίζω πως αυτό είναι το νούμερό σας. Τ.: (το φοράει) Καταπληκτικό, πώς καταλάβατε το νούμερό μου; Π.: (ξανά γελώντας) Μα σας είπα, 40 χρόνια. Εχω και κάτι νέα εσώρουχα εξαιρετικά μοντέρνα. Αν τα θέλετε. Το νούμερο 36 δεν φοράτε; Τ.: Α όχι την πατήσατε, το 34 φοράω. Π.: Αποκλείεται... Αλλωστε, αν φορούσατε το 34 το εσώρουχο θα πίεζε τα αρχίδια σας και στο τέλος θα είχατε απίστευτους πονοκεφάλους...

2 σχόλια:

. είπε...

aaaaaaxxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaaxax

den to perimena,xxaxaxaxaxa
kairo eixa na gelaso, thnx :D

Beta Blank είπε...

καταπληκτικό! πνίγηκα από τα γέλια (ποτέ πορτοκαλάδα και blogreading....)