10.6.05

-Break - Break - Break - Ανθρωποι σε ανάγκη

(...) -- UPDATED -- Πήγα ως το Αγλαϊα Κυριακού, η ανταπόκριση για την Αφροδίτη Φίλιππα είναι πολύ μεγάλη τόσο από συναδέλφους των γονιών της μικρής όσο και από ανθρώπους που έλαβαν το email. Ξανά μανά, μωρέ μήπως κατά βάθος είμαστε άνθρωποι; Δείγμα αιμοπεταλίων δεν μου πήραν (σνιφ), η ομάδα μου (Β+, ποδοσφαιρική δεν έχω) δεν παίζει με αυτή της μικρής (0+ αν δεν κάνω λάθος) ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Τουλάχιστον κρατάνε τα στοιχεία σου για την περίπτωση που χρειαστεί, καλό αυτό. Οσο για την Μαρίνα Καρυδάκη υπάρχει μια πιο πολύπλοκη διαδικασία που δεν γίνεται σε οποιοδήποτε νοσοκομείο [αυτά μου είπαν, αυτά σου λέω...] Εφτασαν προ ολίγου:
(Μετά από το σχόλιο του nik_kit αυτή η έκκληση ισχύει ακόμη;) "Η 14χρονη Σγούρου Δέσποινα η οποία πρόκειται να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τη σπονδυλική στήλη χρειάζεται επειγόντως αίμα ομάδας 0 (-). Η μικρή Δέσποινα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία. Αν κάποιος έχει αυτή τη σπάνια ομάδα και μπορεί να δώσει αίμα, ας επικοινωνήσει απευθείας με το Νοσοκομείο Παίδων " Αγ. Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου για να ενημερωθεί για τις ώρες αιμοδοσίας τηλ: 210-7467000."
Αφροδίτη Φίλιππα η οποία είναι 2 ετών πάσχει από λευχαιμία και χρειάζεται να βρεθούν άμεσα συμβατοί δότες. Οποιοι έχουν την δυνατότητα παρακαλούνται θερμά να πάνε στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού στον 1ο όροφο στον έλεγχο αιμοπεταλίων στο τμήμα αιμοδοσίας και να αναφέρουν το όνομα Αφροδίτη Φίλιππα για έλεγχο συμβατότητας. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να είστε δότες παρακαλώ θερμά να προωθήσετε αυτό το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους".
"H 11χρονη Μαρίνα Καρυδάκη από το Ηράκλειο Κρήτης πάσχει από λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει επείγουσα ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών. Η μικρή Μαρίνα νοσηλεύεται εδώ και 9 μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ως τώρα δεν έχει βρεθεί συμβατός δότης.Οποιος θέλει μπορεί να δώσει δείγμα αίματος σε οποιοδήποτε νοσοκομείο."

3 σχόλια:

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

Η Δέσποινα Σγούρου έχει κάνει εδώ και πολλούς μήνες, αλλά φαίνεται ότι το e-mail κυκλοφορεί ακόμη. Είχα πάρει τηλέφωνο, μήπως χρειάζονται κάτι και με διαβεβαίωσαν ότι όλα πήγαν καλά.

Νίκος Κιτωνάκης είπε...

"εγχείριση" (η λέξη που λείπει στο προηγούμενο comment -δοκιμάζω τα αντανακλαστικά σας, αγαπητέ συνονόματε!)

NickTheCreek είπε...

Με βρήκατε αργοπορημένο φίλτατε :) ενδεχομένως η μικρή να χρειάστηκε εκ νέου κάτι ή όντως το μήνυμα να έχει στοιχειώσει...