18.5.05

Παζλ...

(σαν deja vu μου κάνουν αυτά) - Τα συνεργεία της ΔΕΗ έκαναν Βηρυττό τη γειτονιά μου για άλλη μια φορά, σακατεύοντας γύρω στα 100 μέτρα πεζοδρόμιο που είχαν ανακατασκευαστεί τα μισά το Σεπτέμβριο και τα υπόλοιπα κατά το Μάρτιο. Τα φορτηγά της ΔΕΗ είναι παρκαρισμένα στο δρόμο, γουστάρω, το πρωί θα μου κάνουν πάλι καντάδα τα κομπρεσέρ. - Ο πεζός που διέσχισε το βράδυ τρέχοντας την παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας, παίζοντας κορώνα γράμματα με το Χάρο. Ενα Seat που έρχονταν πατημένο τον απέφυγε με έναν αδέξιο ελιγμό. Ο Χάρος διάβαζε εφημερίδα εκείνη την ώρα, δεν πρόσεξε το σκηνικό. - Το email του γραφείου έχει πήξει από γερμανικά μηνύματα που κάτι τσαμπουνάνε για το βομβαρδισμό της Δρέσδης από τους Συμμάχους το 1945. Ντας ιζ γκενούχτ λίμπλιχε Φριτς μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα στην τελική. Πρέπει να 'σβησα καμιά 300ριά μηνύματα έτσι για πλάκα, με τα πολλά τελικά βρήκα την αιτία. - Η Κατεχάκη έχει γίνει ριγέ από τις διαφορετικές λωρίδες που ζωγράφισαν τις τελευταίες ημέρες κάτι μεθυσμένα μαστόρια. Ναι, παραμένει θεοσκότεινη, αλλά θυμίζει κάτι σε Νταλί (πάρα πολύ αμυδρά πάντως). Φανταστικός διάλογος
- Το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο; - Αν θέλετε να πιείτε, πιείτε και αν είναι ξαναγεμίζουμε το ρημαδοπότηρο. Αν δεν το θέλετε να το πάρω στη λάντζα να μη σας χαλάει κιόλας που το κοιτάτε (γκαστριά πια).
Πραγματικός ήχος
Κάποιος μου είπε, μην αργείς Ισως να είναι αυτή η τελευταία βραδιά της γης (Χάρτινος ουρανός, Ξύλινα Σπαθιά)
Γλυκό καλοκαιρινό φως στα μάτια σου (ευχή ή διαπίστωση, διάλεξε)...

2 σχόλια:

Mourning Blade είπε...

την κυρία ΔΕΗ πρέπει να την αγαπάμε γιατί μας δίνει κάτι πολύ σημαντικό που λέγεται "ισχύς" (μίλησε ο ηλεκτρολόγος μέσα μου, προσπαθώ να τον κάνω να σκάσει)
στην ερώτηση του φανταστικού διαλόγου εύχομαι να είχα σκεφτεί εγώ αυτή την εξαιρετική απάντηση...
αν βρήκες άνθρωπο με φως στα μάτια, καλύτερα να μείνεις κοντά του, παρά στη ιμπρεσσιονιστική κατεχάκη. Καλησπέρα σας!

NickTheCreek είπε...

Να τους πεις του ηλεκτροτέτοιου ότι σεβόμαστε πολύ αυτό που κάνει δεν χρειάζεται να μας κάνει κώλο τα πεζοδρόμια :-)