17.4.05

Να επιστραφεί πάραυτα

(απομακρυσμένη υποστήριξη) Ναι γειά σας, δεν ξέρω αν με θυμάστε, είχα έρθει την Παρασκευή και είχα πάρει αυτό το σετάκι Σάββατο με Κυριακή... Πώς είπατε; Οχι όχι, μόνο Σάββατο και Κυριακή πήρα, όχι, Δευτέρα δεν πήρα, μόνο αυτά τα δύο. Πώς; Ναι, ναι, αυτός είμαι, ξέρετε, έχω ένα πρόβλημα με την Κυριακή που μου δώσατε. Τι; Αν κράτησα την απόδειξη; Δυστυχώς όχι, αλλά φαντάζομαι πως θα με βρείτε στα αρχεία σας. Πώς; Οχι, μισό λεπτό κυρία μου να σας εξηγήσω, όχι, δεν είπα τέτοιο πράγμα, μα μισό λεπτό, μα ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ουφ, "αρχεία" είπα, "αρ-χεί-α". Οχι, ούτε αυτά που λέτε είπα ούτε "ηχεία". Εντάξει, παρακαλώ, δεν πειράζει, συνήθως μιλάω γρήγορα, όχι, δεν πειράζει σας λέω, τέλος πάντων, έχω πρόβλημα με την Κυριακή. Τι; Οχι εντάξει είναι απ' αυτή την άποψη, ναι, είναι 24ωρη Κυριακή, απλώς δεν είναι αυτή που είχα ζητήσει. Αν θυμάστε, σας ζήτησα μια Κυριακή ηλιόλουστη με ένα ελαφρύ αεράκι, απ' αυτές που κάνουν τα κορίτσια να φορούν τις φούστες τους και να κάνουν βόλτες με τις φίλες τους ανάμεσα σε τραπεζάκια που μπερδεύονται οι καφέδες, με τις μπίρες και τα ουζάκια. Δεν ξέρω, έγινε κάποιο μπέρδεμα υποθέτω και μου δώσατε μια Κυριακή με έναν ουρανό φορτωμένο σκονισμένα σύννεφα και έναν άγριο νοτιά. Α, δεν μπορείτε να μου την αλλάξετε τέτοια ώρα, ναι, το ξέρω πως πήρα κάπως αργά, όχι, δεν μ' ενδιαφέρει η Δευτέρα... Οχι, ούτε η Τρίτη... Κοιτάξτε κυρία μου, αφού τα πράγματα έγιναν έτσι, μπορείτε να μου υποσχεθείτε τουλάχιστον ότι το βράδυ ο ουρανός θα πάρει ένα ζεστό κοκκινωπό χρώμα, σαν μάγουλα που μόλις άκουσαν κοπλιμέντο; Α, ωραία, ναι, δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Να σας αφήσω το τηλέφωνο του γραφείου; Θα είμαι εδώ ως το βράδυ ξέρετε, αν τυχόν με χρειαστείτε. Και 'σεις να 'στε καλά, ευχαριστώ πολύ, καλό απόγευμα...

2 σχόλια:

Sofia είπε...

Εδώ στα μαύρα ξένα ο ήλιος λάμπει. Να σου στείλω φωτογραφίες για να σκάσεις; Μάλλον έγινε κάποιο λάθος και μπερδευτήκαν οι Κυριακές μας γιατί εγώ ζήτησα μια βροχερή μπας και κάτσω να διαβάσω.

NickTheCreek είπε...

Τώρα Σοφία είναι αργά για αλλαγές, ο καθείς με την Κυριακή του, τι να κάνεις. Ετσι και κάνεις το λάθος να μου στείλεις φωτό από ηλιόλουστο Λονδίνο σ' έσφαξα κακομοίρα μου :)