15.4.05

Ισορροπημένα πράγματα

(ασκήσεις γιν και γιανγκ) Καλά νέα: Νέος εκτυπωτής, απ' αυτούς που είναι πολυμηχανήματα. Κακά νέα: Στη συσκευασία δεν υπάρχει καλώδιο USB, γμτ όλες οι εταιρείες τα ίδια. Πρέπει να κατεβώ στο κέντρο κατά Πλαίσιο μεριά. Βαριέμαι. Καλά νέα: Εχω καιρό να κατεβώ με τα πόδια στο κέντρο. Θα χαζέψω βιτρίνες. Ισως τσουλήσω και για κανένα CD. Κακά νέα: Θ' αναστενάξουν οι κάρτες. Κακά νέα: Κάτι συνάδελφοι έφεραν τα πιτσιρίκια τους στο γραφείο και κάποια απ' αυτά ό,τι έχουν αρχίσει να περπατούν και χώνονται παντού. Εύκολα τα παίρνεις παραμάζωμα αν δεν προσέξεις. Καλά νέα: Ολοι προσέχουν και κανείς δεν τρέχει.Μία από το διπλανό μαχαλά που τσιρίζει διαρκώς ασχολείται με το πιτσιρίκι της συναδέλφου. Α, κανένα δεν κλαίει. Καλά νέα: Ακούω ράδιο μέσω δικτύου. Κακά νέα: Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σταθμό. Κακά νέα: Πάλι ξέχασα να πληρώσω τον ΟΤΕ. Καλά νέα: Το DSL δουλεύει τζάμι. Καλά νέα: Ξεμπέρδεψα με τη δουλειά σήμερα. Κακά νέα: Κάποια στιγμή πρέπει να στρωθώ στο σπίτι σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Κακά νέα: Ακούω για ένα μπάχαλο με τα όσπρια Καλά νέα: Θα φτιάξω μακαρονάδα ή στιφάδο Καλά νέα: Τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας που βασίζεται στο "Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ" Κακά νέα: Οι πρώτες κριτικές στέλνουν την ταινία στον πάτο του πηγαδιού Καλά νέα: Μπορώ να βάλω links σε κάποια από τα ανωτέρω Κακά νέα: Σκυλοβαριέμαι. Καλά νέα: Εχει λιακάδα. Κακά νέα: Θα έχει συννεφιά το Σαββατοκύριακο Κακά νέα: Το χρηματιστήριο πέφτει Καλά νέα: Δεν έχω μετοχές Πιάνεις το νόημα, φαντάζομαι... Αντε τι κάθεσαι, σήκω για μια βόλτα...

6 σχόλια:

Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε...

Πρώτον να φτιάξεις το στιφάδο,δευτερον
να πάς βόλτα...

Και τρίτον να μου γράψεις άν ξέρεις γιατί το HELLO δεν δουλευει με PSTN
γραμμή...Θέλει καμμια ρύθμιση μήπως...

Τέταρτον Καλη Βόλτα

Areth είπε...

κακά νέα:το σαββατοκύριακο θα συννεφιάσει.
καλά νέα:δεν είναι υπέροχο πράγμα η συννεφιά..? >:)

NickTheCreek είπε...

Γιώργο, για το Hello το ψάχνω, το υλικό του στιφάδου μαρινάρεται.
lefty, καλοτάξιδο
Αρετή... :-)

Ανώνυμος είπε...

κακά νέα: ένας σκύλος δάγκωσε το φτερό του αυτοκινήτου και άφησε ένα σωρό γρατζουνιές στο καπό (υποθέτω βάσιμα ότι είχε φουσκοδεντριές, είναι βιτσιόζος και τη βρίσκει με το fabia μου)

καλά νέα: σιγά μην σκάσω, πήγα μια υπέροχη βόλτα εχτές! Τί όμορφη νύχτα!

NickTheCreek είπε...

Μετά απ' αυτό το επεισόδιο Ιφιμέδεια μπορείς να υπερηφανεύεσαι ότι η fabia σου είναι σκυλί και δεν μασάει τίποτα, απλώς μασιέται σε κάποια σημεία αλλά ας μη το κάνουμε θέμα :-)

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, τώρα έχω και αποδείξεις..
Πάντως είναι όντως σκυλί -το απέδειξε διασχίζοντας την Πίνδο!