9.4.05

Προγραφές

(η ευγένεια πήγε για τσιγάρα) Λοιπόν, όπως θα έχεις καταλάβει ακούω σχεδόν συνέχεια ραδιόφωνο, κυρίως μη ειδησεογραφικούς σταθμούς. Τελευταία παίζουν, όπου τουλάχιστον εγώ στήνω αυτί, κάτι διαφημίσεις που μου κάνουν μια διάθεση να πάω στο διαφημιζόμενο και το διαφημιστή με ένα κακολαδωμένο (ναι, κακολαδωμένο) αλυσοπρίονο στα χέρια. Τα χειρότερά μου σε απολύτως τυχαία σειρά. - Ρουσουνέλος Οικοδομική ή κάτι τέτοιο. Χτίστε τους ποσωδήποτε που έλεγε ο Οβελίξ - Κάτι έτοιμες σαλάτες της chef greque, βρεγμένη σανίδα και όπου τον βρει - Nova με το διαχειριστή να σκούζει στην πόρτα και κάτι με τον ΕΤ, στην πυρά... - Τα γκοσπελοειδή πασχαλινά των Τζάμπο, στα καζάνια με το βραστό λάδι πάραυτα - Nissan Micra, με ένα πιτσιρίκι να σκούζει στο ρυθμό του "staying alive", αφαίρεση αμυγδαλών χωρίς αναισθησία - KFC με μία που λαλάει πίσσα και πούπουλα ελέω θέματος Το χειρότερο είναι ότι παίζουν συντονισμένες οι ρημάδες. Θα μου πεις γιατί δεν βάζεις ένα CD να παίζει, έλα μου ντε...

2 σχόλια:

konfet είπε...

Αυτές που περιγράφεις είναι όντως πολύ χάλια. Μακράν πιο αηδιαστική είναι για μένα αυτή με τις σαλάτες σεφ γκρεκ. Ειδικά εκεί που ακούγεται ένας μαλάκας να μασουλάει και να λέει: "μμμμμμ.... και το τζατζίιικιιιιιι....!!!!"
Αηδία κανονική.
Ωστόσο υπάρχει μία διαφήμιση που παίζει συνήθως στην Ερα σπορ, η οποία σε αποζημιώνει για όλα αυτά. Είναι η διαφήμιση του περιοδικού "Κυνηγεσία και κυνοφιλία". Μόνο όποιος την έχει ακούσει μπορεί να καταλάβει το μεγαλείο της. μια φωνή λέει τους τίτλους από τα θέματα του περιοδικού. Παράδειγμα: "Μπεκατσοκυνήγι: όλα τα μυστικά του" "οι καλύτερες ενέδρες για αγριόχοιρο" "ποια είναι τα καλύτερα φυσίγγια;" "διαλέξτε το πιο έξυπνο πουλόσκυλο!". κι ενώ η φωνή λέει αυτά, στο background ακούγονται τουφεκιές και σκυλιά που αλυχτάνε. Πανηγύρι απίστευτο!
Μιλάμε για την πιο space ραδιοφωνική διαφήμιση που έγινε ποτέ. την ακούς και σου φεύγει το κεφάλι. Credits στους δημιουργούς. Το απόλυτο underground!

NickTheCreek είπε...

Αμάν τι μου 'κανες! Βρήκα με τα πολλά την Ερα Σπορ και τη διαφήμιση δεν την άκουσα, ενώ έφαγα στ' αυτιά κάμποσο πάμε στοίχημα και κουβεντολόι για το ντέρμπι, πάντως έτσι όπως την περιγράφεις πρέπει να είναι όντως πολυ φευγάτη...