6.4.05

Ενα σουτιέν και γρήγορα

(%$#""*@# και άλλα καντίλια) 14.000 ευρώ το μήνα μικτά, είναι οι αποδοχές της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, λέει ο πρόεδρος της ΕΡΤ και προσθέτει. «Αν αυτό θεωρείται σπατάλη να μου το πείτε και μένα να το ξέρω», να διαβάζεις ξέρεις, τράβα ως τη Ναυτεμπορική και έλα ξανά από εδώ. Δάνεισέ μου τις κοτσίδες σου να τις τραβήξω λίγο γιατί δεν έχω. Σε παρακαλώ, αν είσαι κοριτσάκι, πες μου μια καλή μάρκα σουτιέν γιατί θ’ αρχίσω να τραβάω τα βυζιά μου και φοβάμαι μην ξεχειλώσουν. Δεκατέσσερα χιλιάρικα, ξανά σε νούμερο να το χορτάσεις, 14.000 δες και εδώ. Πού; Στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Γιατί; Για τη Γιουροβίζιον. Εστω να σου πω ότι καλώς της τα δίνουν. Αραγε παίρνουν τα ίδια οι ερευνητές του Δημόκριτου για παράδειγμα, πώς μου ‘ρθε τώρα στο μυαλό... Ονειρεύομαι τη μέρα που ένας όχλος θα γεμίσει δρόμους και πλατείες, θα περιλάβει όλο αυτό το κηφηναριό και δεν θ’ αφήσει στο διάβα του παρά μόνο μισοφαγωμένα ωμά πλεμόνια και απομεινάρια από πορσελάνινες οδοντοστοιχίες. Μη με ξυπνήσεις είναι ωραίο όνειρο...

3 σχόλια:

Sofia είπε...

Και έκανε και αυτή τη δήλωση; Τι λες βρε παιδί μου. Όχι γιατί όλοι γύρω γύρω οι σκληρά εργαζόμενοι παίρνουν πολλά παραπάνω.

Ε ρε φωτιά και λάβρα

πιτσιρίκος είπε...

Συγγνώμη αλλά είστε άδικοι. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Σουηδία και άρα ισχύει αυτό που έγραψε ο ποιητής : "όπου και να ταξιδέψει η Ελλάδα την πληρώνει".

NickTheCreek είπε...

Σοφία, μπουρλότο, θα συμπλήρωνα,
Πιτσιρίκο, κάτι ήξερε ο ποιητής τελικά :-)